Társaságunk fejlődésének szerves részeként a már meglévő nukleáris beszállítói minősítésünk továbbfejlesztésével 2000-ben vehettük át ISO 9002 tanúsítási okiratunkat.

A független külső szakértők által lefolytatott minősítő auditon megfeleltünk, a vizsgálatot végzők meggyőződtek arról, hogy társaságunknál a munkavégzéshez szükséges személyi és tárgyi feltételek rendelkezésre állási szintje megfelel a nemzetközi szabvány követelményeinek.

Társaságunk tulajdonában levő berendezések minden, az akkumulátorral és töltőberendezésével kapcsolatos feladat elvégzését lehetővé teszik. Minőségbiztosítási rendszerünk követelményeiből adódóan egy joghatással járó vizsgálat minden paraméterét érvényes kalibrálási jegyzőkönyvű műszerrel rögzítjük, új telep installációjakor az akkumulátortelep rendszerébe általunk beépített anyagok minősítettek.

Környezetvédelmi szolgáltató jogosítványunk birtokában egy új akku telepítésénél a régi telep leszerelésekor keletkező veszélyes hulladék elszállítását és szerződött partnereinknél jogszabályoknak megfelelően történő elhelyezését is tudjuk biztosítani, levéve Megrendelőink válláról az ezzel járó adminisztráció és egyeztetések nagy részét. A szakszerű munkavégzés révén kíméljük környezetünket, korrekt dokumentálásunk megfelel a hatályos környezetvédelmi jogszabályok szigorú követelményeinek.