Gazdasági társaságunk 1991. augusztusában alakult villamosipari gépek és berendezések javítása alap-profillal.

Elsősorban a villamosenergia-ipar termelő- és szolgáltató szervezetei részére végzünk komplex szolgáltatási tevékenységet: hálózatkiesés esetén alkalmazott biztonsági rendszereket megtápláló ipari akkumulátortelepeket és az ezekkel egy rendszert képező akkumulátortöltőket telepítünk, karbantartunk, vizsgálunk. Ilyen rendszerek találhatók például a transzformátorállomások egyenáramú segédüzemében, telefonközpontok, rádió és mikrohullámú adóberendezések szünetmentes tápellátási rendszerében, egyéb biztonsági, technológiai és vészvilágítási rendszerekben.

Szakembereink felkészültsége és különböző cégeknél szerzett, 1986-tól számítható szakmai gyakorlatunk, bemutatott referenciamunkáink lehetővé tették, hogy társaságunk megalakulásától számítva igen rövid idő alatt, már 1992 januárjában megfeleljünk Európa egyik legnagyobb, professzionális minőségű akkumulátorgyártója a németországi VARTA Ag. által támasztott minőségi munkavégzési követelményeknek, amit a cég magyarországi leányvállalata részünkre garanciavállalási jogosítvánnyal honorált.

Ennek birtokában erőteljes piacépítésbe kezdtünk, melynek eredményeként a máig is legnagyobb bevételünket jelentő alapprofilunkban olyan cégeket tisztelhetünk megrendelőink között, mint az országos villamos alaphálózatot üzemeltető OVIT Rt.; az energia előállítók közül a Paksi Atomerőmű Rt., a Mátrai Erőmű Rt. és a Tiszai Erőmű Rt; az energiaszolgáltatók között az ÉMÁSZ Rt. és a Budapesti Elektromos Művek Rt; a nagy vegyipari társaságok közül a BORSODCHEM Rt.